• Maak kans op unieke prijzen en steun tegelijkertijd je eigen sportvereniging! De Nationale Sport Loterij is een nieuw initiatief met een bijzondere missie. Een concept dat in het leven is geroepen om de door Corona zwaar getroffen amateursport te ondersteunen.

Deelnemers kopen een lot, steunen daarmee direct hun eigen, lokale sportvereniging en maken ook nog eens kans op mooie prijzen!
    Zeker in deze bijzondere tijden kan de amateursport wel een steuntje in de rug gebruiken. Vitaliteit en gezondheid zijn bovendien belangrijker dan ooit. De Nationale Sport Loterij is in het leven geroepen om deze thema’s onder de aandacht te brengen en onderstreept daarbij het belang van sportverenigingen.

Hoe werkt het?
    Jij koopt een lot via deze link. Vervolgens maak je kans op unieke prijzen en steun je tegelijkertijd jouw vereniging. Een lot kost 10 euro en daarvan gaat maar liefst 7 euro direct naar de vereniging! De Nationale Sport Loterij is een leuke, effectieve en betrouwbare manier om geld in te zamelen voor jouw eigen sportclub.

Bij aankoop van een lot steun je niet alleen de vereniging, maar maak jij ook nog eens kans op grote prijzen! Zo worden er onder meer splinternieuwe auto’s, iPhones, elektrische vouwfietsen en tickets voor concerten verloot. De trekking is op 24 september 2021 en het aantal loten is gelimiteerd.

Wij maken er graag samen met jou een groot succes van!