• Nadat hij zich tientallen jaren heeft ingespannen voor onze vereniging, werd Wim van Lien tijdens de afgelopen Algemene Ledenvergadering benoemd tot Erelid van v.v. Hellevoetsluis! Wim is bij elkaar al 50 jaar lid, waarvan slechts 8 jaar als voetballer, maar exact 42 jaar en 10 maanden als beheerder van de financiĆ«n van de kantine. Tijdens de eerste 20 jaar daarvan sloot Wim 7 dagen in de week hoogstpersoonlijk 's avonds de kantine af, om meteen het geld te tellen en veilig te stellen. Ook heeft Wim nog een tijdje als bestuurslid gediend. Om gezondheidsredenen besloot Wim halverwege dit jaar te stoppen met zijn activiteiten. Uiteraard blijft Wim wel regelmatig bij onze vereniging komen en dankte hij het bestuur hartelijk voor deze erkenning. Uit handen van voorzitter Edwin Boogaard ontving Wim een oorkonde en namens het bestuur overhandigde secretaris Ton Lammers hem een mooi horloge.