• Met de komst van Casper Bredius (OHVV), Tim van der Lijn (Nieuwenhoorn) en Ken Luyendijk (GHVV '13) heeft Hellevoetsluis zich voor het nieuwe seizoen opnieuw versterkt. Naast deze gerichte versterkingen heeft Vincent Mast aangegeven volgend seizoen weer volledig voor het 1ste elftal te gaan. De TC van Hellevoetsluis wil daarnaast nog een ervaren centrale verdediger aan de selectie toevoegen. De gesprekken daarover zitten momenteel in de afrondende fase.

    Met de komst van Casper Bredius (25) voegt Hellevoetsluis een echte nummer 9 toe aan de selectie, iets waar het dit seizoen aan ontbrak. Na gespeeld te hebben voor DVO '32, NBSVV, Rockanje, OVV, vv Brielle (allen jeugd), Zwartewaal en OHVV, koos Bredius na een leuk en positief gesprek voor Hellevoetsluis. "De ambitie van de club spreekt mij heel erg aan, ik wil graag een niveau hoger voetballen en er alles voor geven om voor promotie te gaan knallen!"

    Tim van der Lijn (26) is een creatieve speler, die de voorwaartsen kan voorzien van bruikbare voorzetten en steekpasses. Via Vlotbrug, Nieuwenhoorn, Spijkenisse en opnieuw Nieuwenhoorn werd Van der Lijn gescout door RKC Waalwijk, maar dat verblijf bij Jong RKC bleef tot 1 seizoen beperkt, waarna de in Hellevoetsluis woonachtige expediteur terugkeerde naar Spijkenisse. Na een ernstige knieblessure ging Van der Lijn weer voetballen bij Nieuwenhoorn, waar hij echter een tijdje stopte met voetballen. Afgelopen seizoen is hij daar weer begonnen, maar kwam hij voornamelijk uit in het 2e elftal. Van der Lijn draagt bij Hellevoetsluis graag zijn steentje bij om de ambities om eindelijk dat stapje naar de 1ste klasse te maken waar te maken.

    Ken Luyendijk (28) is een oude bekende bij Hellevoetsluis, want voor zijn overstap naar GHVV '13 kwam Luyendijk al enkele seizoenen uit voor de Hellevoeters. Luyendijk heeft de kwaliteiten om bij Hellevoetsluis jarenlang in het 1ste elftal de beste speler te zijn en speelt zelfs bij Hellevoetsluis nog te laag voor zijn kwaliteiten. Mentaliteit is echter ook een kwaliteit en dat is bij Luyendijk nog wel eens het probleem geweest. Net hersteld van een zware achillespeesblessure is Luyendijk echter voornemens zich fit aan te sluiten bij de selectie en er nu eens echt voor te gaan.