• Vandaag (9 maart 2019) over precies 2 maanden bestaan wij 100 jaar en nadat wij vorige week de eerste 2 namen voor het jubileumelftal bekend maakten, vonden wij het een mooi moment om vandaag de 2 volgende namen aan jullie te presenteren. Voor het elftal dat op 10 mei aantreedt tegen oud-Feyenoord zullen naast Sidney van den Ende en Michael Lugtenburg ook Wim Verheij en Armin de Rooij acte de presence geven!
    De 49-jarige Wim Verheij is de huidige jeugdvoorzitter en succesvol trainer van de JO17-1 en speelt al vanaf zijn 7e voor Hellevoetsluis. Na vanuit de jeugd eerst 2 jaar in de het 2e van de zondag gevoetbald te hebben, werd Willem jarenlang als laatste man een steunpilaar van de zaterdag 1.
    Armin de Rooij (29) speelt ook al zijn hele leven bij Hellevoetsluis. De hardwerkende middenvelder, het liefst spelend op 6, stapte vanuit de jeugd in bij de zondag, maar nadat dat stopte met prestatief voetbal, sloot hij aan bij de zaterdag. Daar speelt Armin zijn wedstrijden voornamelijk in het 2e elftal, dat momenteel ongeslagen bovenaan staat.
    Volgende week zullen wij u weer 2 nieuwe namen presenteren.