• Beste leden en ouders van jeugdleden, na het daverende succes van vorig jaar, toen er door onze lieve An Roelse maar liefst 1.300 oliebollen gebakken moesten worden, gaan wij ook dit jaar weer oliebollen verkopen! Het idee om door de verkoop van oliebollen in deze zware tijden toch nog wat geld in het laatje van de vereniging te krijgen, en tegelijk jullie in deze moeilijke tijden goedkope oliebollen te laten kopen, is namelijk door veel van onze leden positief opgepakt.

Jullie kunnen dus weer oliebollen bestellen. En wat is er nou leuker dan om deze bij jouw voetbalvereniging te bestellen, waarmee jij lekkere oliebollen hebt en ook jouw cluppie nog eens steunt. De oliebollen kosten slecht 0.80 euro per stuk en per 10 stuks zelfs maar 7.50 euro!

Bestel ze z.s.m., maar uiterlijk voor 15 december 2021, via oliebollen@vvhellevoetsluis.nl o.v.v. jouw naam, adres, tel.nr., het aantal oliebollen en of jij de oliebollen met of zonder krenten wenst. Betaling gaat via een Tikkie, de oliebollen worden gebakken en geleverd op donderdag 30 december.

Wij zien jouw bestelling graag weer tegemoet!