• Vereniging

• Even voorstellen.....

Voetbalvereniging Hellevoetsluis is opgericht op 9 mei 1919 en is daarmee de oudste voetbalvereniging van de gemeente Hellevoetsluis. V.v. Hellevoetsluis telt momenteel ongeveer 600 leden. Naast een bloeiende jeugdafdeling kent de v.v. Hellevoetsluis een prestatieve zaterdagafdeling, waarvan het eerste elftal uitkomt in de 2e klasse, en een recreatieve zondagafdeling. Ook kan men bij de v.v. Hellevoetsluis terecht voor meisjesvoetbal. v.v. Hellevoetsluis speelt haar wedstrijden op het ING Sportpark en beschikt sinds september 2007 over een kunstgrasveld.

Daarnaast zijn er nog twee wedstrijdvelden en 1,5 trainingsveld Sinds september 2012 heeft v.v. Hellevoetsluis de beschikking over een nieuwe kleedaccommodatie, in de zomer van 2015 onderging de kantine ('t Hellevoet Huis) een metamorfose en in de zomer van 2016 kreeg het een nieuwe voorpui en een terrasoverkapping. Omdat de vereniging de jeugdafdeling belangrijk vindt wordt er getraind onder gecertificeerde jeugdtrainers, wordt er getraind met de beste materialen en worden er in iedere schoolvakantie activiteiten voor de jeugd georganiseerd.

Daar de vereniging naast sportiviteit ook van gezelligheid houdt, zijn er diverse feestavonden gedurende het seizoen voor alle leden.

Kortom, bij v.v. Hellevoetsluis gaan prestaties en gezelligheid hand in hand!