• Vereniging

 • Even voorstellen.....

  Voetbalvereniging Hellevoetsluis is opgericht op 9 mei 1919 en bestaat dus al meer dan 100 jaar! Het is daarmee de oudste voetbalvereniging van de gemeente Hellevoetsluis. V.v. Hellevoetsluis telt momenteel ongeveer 600 leden. Naast een bloeiende jeugdafdeling kent de v.v. Hellevoetsluis een prestatieve zaterdagafdeling, waarvan het eerste elftal uitkomt in de 2e klasse. Het 2e elftal speelt sinds het seizoen 2019-2020 zelfs voor het eerst in de historie in de res. 1ste klasse. Ook kan men bij de v.v. Hellevoetsluis terecht voor meisjes- en damesvoetbal. v.v. Hellevoetsluis speelt haar wedstrijden op het ING Sportpark en beschikt sinds september 2007 over een kunstgrasveld op het hoofdveld.

  Naast het hoofdveld zijn er nog twee wedstrijdvelden en 1,5 trainingsveld. Sinds september 2012 heeft v.v. Hellevoetsluis de beschikking over een nieuwe kleedaccommodatie, in de zomer van 2015 onderging de kantine ('t Hellevoet Huis) een metamorfose en in de zomer van 2016 kreeg het een nieuwe voorpui en een terrasoverkapping. In de zomer van 2019 werd deze overkapping verder uitgebreid, werd de bar doorgetrokken, kwam er een uitgifteluik naar buiten, werden de kozijnen vervangen en werd de kantine voorzien van nieuw meubilair en een nieuwe vloer. Eind maart 2020 werd het hoofdveld voorzien van LED-verlichting.

  Omdat de vereniging de jeugdafdeling belangrijk vindt, wordt er getraind onder gecertificeerde jeugdtrainers, wordt er gebruik gemaakt van de beste materialen en worden er in iedere schoolvakantie activiteiten voor de jeugd georganiseerd. In de persoon van Robin Verheijen beschikken wij over een Technisch Jeugdcoördinator. In het seizoen 2019-2020 kwamen de JO19-1, JO17-1 en JO14-1 uit in de hoofdklasse.

  Daar de vereniging naast sportiviteit ook van gezelligheid houdt, zijn er diverse feestavonden gedurende het seizoen voor alle leden.

  Kortom, bij v.v. Hellevoetsluis gaan prestaties en gezelligheid hand in hand!