• Nadat op maandag 1 juli het kozijn in de muur bij de bar was geplaatst, is HVP Projects op maandag 8 juli begonnen met de verbouwing van de bar. Deze is nu doorgetrokken naar het kozijn, zodat er bij drukte en mooi weer drankuitgifte naar buiten mogelijk is. Inbev, de leverancier van Hertog Jan, heeft gezorgd voor een extra tappunt, spoelbakken en fustruimte, Coca-Cola zorgt voor een extra koelkast.

    Naast dat het doortrekken van de bar de druk wegneemt aan de voorkant van de bar, verhoogt het de doorloopsnelheid, wat meer omzet op moet leveren. Ook geeft het voor de mensen achter de bar meer werkplezier, omdat er meer werk- en fustruimte is, er meer licht is en er zicht is op wat er buiten gebeurt.

    Ter compensatie van het verlies van de zitplaatsen in het beroemde hoekje is er compleet nieuw kantinemeubilair, waaronder 3 bartafels, aangeschaft. Tevens wordt er tussen 22 en 30 juli een compleet nieuwe pvc-vloer gelegd, wordt in week 35 de overkapping 5 meter doorgetrokken en worden in de week van 26 augustus alle overige kozijnen, vanaf de toiletten t/m de bestuurskamer, vervangen. Naar wij hopen wordt ook voor 24 augustus nieuw kantinemeubilair geleverd.