• v.v. Hellevoetsluis en WaterTalent bundelen de krachten

11 feb 2019 Beheerder
  • Hoewel de focus voor dit jaar bij v.v. Hellevoetsluis natuurlijk ligt op de viering van het 100-jarig bestaan straks in mei 2019, zit ook de sponsorcommissie niet stil. Juist in dit jaar willen de sponsoren namelijk ook een graantje meepikken van de exposure en reclame die het 100-jarig bestaan van de vereniging met zich meebrengt. WaterTalent uit Abbenbroek sprong daar op in door het team van de JO15-3 te voorzien van nieuwe tenues en trainingspakken! Eigenaren Joop Huijsdens en Matty van den Berg, in het dagelijks leven ook partners, reikten op zaterdag de pakken en tenues uit aan de spelers en die waren zichtbaar trots dat zij in deze mooie outfit mogen gaan lopen. Dit leidde al meteen tot een mooi resultaat, want in de eerste de beste wedstrijd na de uitreiking van het tenue, werd de tegenstander met 1-0 verslagen! Naast carrièrekansen in de voetballerij biedt de samenwerking tussen v.v. Hellevoetsluis en WaterTalent de spelers en leden nu mogelijk ook via WaterTalent een maatschappelijke carrière in Haven of Industrie.