• 51 en 38, dat zijn de leeftijden van de volgende uitverkorenen voor het jubileumelftal dat op 10 mei tegen oud-Feyenoord voetbalt. De 51-jarige begon op zijn 6e met voetballen bij Hellevoetsluis, keepte tot zijn 36e in het eerste zaterdagelftal en aansluitend in het 3e elftal, het huidige veteranenteam. Inmiddels is hij al 45 jaar lid van onze vereniging!
    De 38-jarige begon ook op zijn 6e met voetballen bij Hellevoetsluis en had volgens de kenners veel meer uit zijn carrière kunnen halen. Op zijn 17e viel hij namelijk al regelmatig in bij het 1ste van zowel de zondag als de zaterdag. Mogelijk omdat het er bij de zondag wat serieuzer aan toe ging, koos hij uiteindelijk voor de zaterdag. Als multifunctionele speler speelde hij als rechtsbuiten en een tijdje op 10, maar ook wel op 6 en als rechtsback, vooral in dienst van een legendarische nummer 10 die een hekel had aan verdedigen... Op zijn 32e stopte de snelle rechtspoot al met selectievoetbal en speelt hij nu sinds 2 jaar met veel plezier bij de veteranen!
    Voor hen die het nog niet weten, de volgende uitverkorenen voor het jubileumelftal zijn.....André Vermeulen en Edwin van Spronsen!