• Nadat het 2 jaar om moverende reden niet georganiseerd kon worden, was er in deze voetballoze zomerperiode eindelijk weer een editie van het altijd gezellige 7-tegen-7. Zeven opeenvolgende donderdagavonden werd er voor de fun gevoetbald en ging het vooral niet om de prestaties binnen de lijnen.

    Vanaf de eerste avond gaf iedereen er blijk van er weer enorm veel zin in te hebben en hadden maar liefst 10 teams zich opgegeven, waaronder een damesteam met de naam Soccermoms! Door de zomervakantie moest er af en toe een team verstek laten gaan, maar gemiddeld genomen waren er toch iedere avond 8 teams die deelnamen. Dat leidde tot een hoop drukte op het ING Sportpark, in een periode waarin het terrein normaal gesproken gesloten is. Iedere donderdag bleef het dan ook tot in de late uurtjes druk en gezellig, met een hapje, een drankje en gezellige muziek.

    Doordat er alle avonden uitsluitend gelijkgespeeld werd, moest loting uiteindelijk de winnaar aanwijzen. Alleen de teams die geen avond verstek hadden laten gaan dongen mee naar de hoofdprijs, de Van den Ban Wisselbokaal en 20 consumptiebonnen. Uiteindelijk was het het team van de jeugdtrainers dat met de overwinning aan de haal ging! Nadat er dit keer vlammetjes en loempia's rondgingen, werden de laatste aanwezigen, toen het al vrijdagochtend was, gevraagd het terrein te verlaten. Nu maar hopen dat we er niet weer 2 jaar op hoeven te wachten.