• Op zaterdag 3 augustus is de eerste selectie aan de voorbereiding op het seizoen 2019-2020 begonnen. Een rustige training van 2,5 uur werd afgesloten met een gezellige barbecue, zodat de spelers elkaar buiten het veld ook alvast wat beter leren kennen. In 7 weken zal trainer Edwin de Koning samen met zijn staf proberen zijn selectie voor te bereiden op een eerste seizoen in de res. 1ste klasse voor het 2e elftal, waarin handhaving de doelstelling is, en een seizoen in de 2e klasse in de regio Zuid voor het eerste elftal, waarbij de doelstelling is om mee te draaien bij de bovenste 4. De eerste oefenwedstrijd, de wedstrijd om de 25mei bokaal tegen de vrienden van 3e klasser HSV DUNO, werd op zaterdag 10 augustus door een combinatie-elftal met 0-1 gewonnen, door een doelpunt van de weer op het oude nest teruggekeerde Wouter Besters. Bekijk hier de complete voorbereiding.