• Wat een geweldige seizoensafsluiting hadden wij! Alsof het zo moest zijn konden we weer spreken van een zonovergoten Sportpark Historyland en zoals al het hele afgelopen seizoen waren er weer vele vrijwilligers in touw om het iedereen naar de zin te maken! Om niemand te vergeten, zullen we geen namen noemen, maar wie de schoen past trekt 'm aan. Dank jullie wel voor afgelopen zaterdag en voor het hele afgelopen seizoen! Voetbalvereniging Hellevoetsluis bruist en dat komt mede, of misschien wel vooral, door jullie! Zomerstop kennen wij blijkbaar niet, want met het 7-tegen-7 toernooi iedere donderdag, het Nederlands Elftal op groot scherm en nu weer de seizoensafsluiting denderen wij maar door! Wij bewijzen toch maar waar een 'kleine' club groot in kan zijn en gezien het groeiende ledenaantal willen blijkbaar steeds meer mensen daar deel van uitmaken! Het is ook niet voor niks dat wij ons neerzetten als de mooiste vereniging van Voorne-Putten! Dank jullie wel voor jullie bijdrage en met deze energie kan het nieuwe seizoen niet snel genoeg beginnen! Voor nu wensen wij jullie een fijne vakantie en hopelijk zien wij jullie snel weer met dezelfde energie op het sportpark!