• Met het vertrek van Edwin de Koning aan het einde van dit seizoen, moest het bestuur voor het eerst in 10 jaar op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Deze moest passen binnen de lijn van de club en voldoen aan het profiel van een ambitieuze, sociale en menselijke trainer, die oog heeft voor de hele vereniging en zelf op een bepaald niveau gevoetbald heeft. Met Paul Bestebreur (45) denken wij die in huis gehaald te hebben!

De huidige hoofdtrainer van 3e klasser Vierpolders, voetbalde bijna zijn hele leven, op een uitstapje naar SHO na, als sierlijke middenvelder op de nummer 10 positie bij NBSVV. Paul is momenteel bezig met zijn diploma UEFA-B, waardoor hij volgend seizoen gerechtigd is een 2e klasser te trainen.

De Nieuw-Beijerlander is aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer van Vierpolders bezig en wist in zijn eerste jaar als hoofdverantwoordelijke meteen met Vierpolders te promoveren van de 4e naar de 3e klasse, wat voor een vereniging als Vierpolders vrij uniek was.

Wij heten Paul van harte welkom bij onze vereniging en hopen dat hij, in de lijn van Edwin de Koning, zijn stempel kan drukken op de hele vereniging en het eerste elftal een stabiele 2e klasser laat zijn.