• Ietwat vertraagd door alle drukte rondom Hellevoetsluis - Nieuwenhoorn presenteren wij weer 2 namen voor het jubileumelftal dat op 10 mei aantreedt tegen oud-Feyenoord! Om een enigszins representatief elftal op de been te brengen, zijn het niet persé de spelers die al 40 jaar lid van Hellevoetsluis zijn, maar ook spelers die nog fit zijn en oud-Feyenoord enige weerstand kunnen bieden. De eerste uitverkorene, de 13e speler van het jubileumelftal inmiddels, is een 44-jarige keeper, die zijn carrière niet eens bij Hellevoetsluis begon, maar zich inmiddels een echte Hellevoeter mag noemen, Van zijn 6e tot zijn 19e kwam hij uit voor.....Nieuwenhoorn, waarvan de laatste 2 jaar bij de selectie. Vervolgens voetbalde hij eerst nog 2 jaar bij Rockanje, voordat hij inzag dat Hellevoetsluis de perfecte vereniging voor hem is. Van zijn 22e tot zijn 38e maakte hij deel uit van de zaterdagselectie van Hellevoetsluis, om daarna met een vriendenteam Hellevoetsluis 3 te vormen. Inmiddels keept hij alweer een paar jaar bij de veteranen, waarbij vooral het eerste jaar gedenkwaardig was. Met slechts 2 gelijke spelen werd het team kampioen, voor Strijen dat 3x gelijk gespeeld had...
    De 14e speler die wij hier bekend maken, begon wel bij Hellevoetsluis met voetballen, maar verkaste in de B naar Nieuwenhoorn, doorliep daar alle hoogste jeugdelftallen en maakte 2 jaar deel uit van de zaterdagselectie. Na 1 jaar Rozenburg keerde hij 3 jaar geleden weer terug naar Hellevoetsluis en speelt nu alweer voor het 3e seizoen zijn wedstrijden in Hellevoetsluis 1!
    Speler 13 en 14 van het jubileumelftal die wij hier vandaag bekendmaken zijn doelman Marco Bakker en middenvelder Sander van Pelt, die vandaag ook nog eens zijn 26e verjaardag viert. Een mooi cadeautje dachten wij zo.