• Wat begon als een grapje, liep bij onze vereniging weer eens uit de hand. Het idee om oliebollen te bakken voor onze leden, mondde uiteindelijk uit in 1.400 bestelde oliebollen! En wat een topdag was het op 30 december! Nog voordat de zon opkwam verzamelden de oliebollenbakkers en hulptroepen An Roelse, Sylvia Oonk, Daniëlle Buurmans, Jaap De Nekker, Ton Lammers en Edwin Boogaard zich om 06:00 uur in onze kantine om, na een eerste bakje koffie, aan het beslag te beginnen, de frituurovens, geleverd door Bon Bon catering & events en opgehaald en teruggebracht door Danijel Ribaric en Victor Hartog, te ontsteken en te vullen met maar liefst 40 liter zonnebloemolie, gesponsord door PLUS Trommel. Om 08:00 uur plofte het eerste beslag in het vet en ergens tussen 12:00 en 12:30 uur waren alle oliebollen gebakken! Cor Van Twillert was de eerste om ze op te halen en toen de klok 16:00 uur aangaf waren alle oliebollen opgehaald en was er menig Glühwein gedronken. Ook De Grootenhoek was erg blij met de 100 door Box2Trade (Eric Bos) gesponsorde oliebollen. Tevens danken wij Xtra Materieel voor het sponsoren van materialen.
    Voorzitter Edwin Boogaard had weer eens alle reden om trots te zijn op ons cluppie en op de vrijwilligers die op deze dag opgewekt, enthousiast en bevlogen de club weer eens geholpen hadden. Alles liep dan ook op rolletjes en er viel geen onvertogen woord. dank ook aan alle leden die de oliebollen besteld en afgehaald hebben. Is dit het begin van een mooie traditie?