• Het kabinet heeft op maandag 28 september in een persconferentie weer enkele noodzakelijke maatregelen afgekondigd om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook voor onze vereniging en voor onze leden hebben deze maatregelen consequenties.

Vanaf dinsdag 29 september om 18:00 uur is de kantine voorlopig voor 3 weken gesloten. Ook mag er vanaf dat moment zowel bij trainingen als bij wedstrijden geen publiek aanwezig zijn. Dit betekent voor de ouders van onze jeugdleden dat zij hun kinderen voor de trainingen en wedstrijden bij het grote hek afzetten en hen na de training of wedstrijd weer op komen halen.

Voor uitwedstrijden geldt dat de benodigde chauffeurs voor de teams t/m 17 jaar onder teambegeleiding vallen. Zij vallen dus niet onder de regels voor toeschouwers en mogen naar de wedstrijd van hun kind blijven kijken. Bij thuiswedstrijden geldt de chauffeur niet onder teambegeleiding, is men toeschouwer en mag men dus niet blijven kijken.

Voor de thuiswedstrijden op zaterdag geldt dus voor de jeugd dat zij bij het grote hek overgedragen worden aan de leiders/trainers van het team en na afloop van de wedstrijd daar meteen weer opgehaald worden. Met uitzondering van de selectie-elftallen geldt voor de senioren dat zij zo kort mogelijk voor hun wedstrijd (niet langer dan een half uur) op het ING Sportpark aanwezig zijn en direct na afloop van hun wedstrijd weer vertrekken. Hoewel de kantine gesloten is, is het niet toegestaan eigen drank en etenswaren mee te nemen en langer te blijven hangen dan strikt noodzakelijk is.

Wij gaan er vanuit dat een ieder zich aan de regels houdt en de aanwijzingen van de begeleiders en het bestuur opvolgt.

Zodra er meer nieuws is, houden wij u daarvan op de hoogte.