• Met een aantal bestuursleden al op respectabele leeftijd, streven wij naar verjonging binnen het bestuur, wat niet alleen zorgt voor nieuw elan, maar mogelijk ook voor nieuwe, frisse en moderne inzichten. Algemeen secretaris Ton Lammers heeft bij het bestuur aangegeven per volgende termijn af te treden. Op de achtergrond blijft Ton uiteraard wel betrokken en dingen doen voor de club. Gelukkig hebben wij snel een vervanger voor Ton weten te vinden en komt er met Matthew Weeder fris bloed in het bestuur. Matthew, geboren en getogen Hellevoeter, is namelijk met zijn 24 jaar by far het jongste bestuurslid binnen Hellevoetsluis. Graag stelt Matthew zich even aan u voor.

“Mijn naam is Matthew Weeder. Ik ben 24 jaar oud, geboren en getogen Hellevoeter, maar woon tegenwoordig in Rotterdam. In het dagelijks leven ben ik adviseur bij een adviesbureau in de publieke sector en hou ik mijzelf veel bezig met voetbal en fitness. Na bij verschillende verenigingen actief te zijn geweest, kwam ik op mijn zestiende bij v.v. Hellevoetsluis terecht, waar ik zo'n zes jaar actief op het veld heb gestaan. Na een knieblessure, tja, klassieker, bijna gevalletje 'anders had ik profvoetballer geweest', heb ik nooit meer mijn rentree kunnen maken op het veld. Ondanks dat wil ik toch iets voor de club kunnen blijven betekenen. Ik loop hier al best een tijdje rond, ken veel mensen, krijg een hoop mee en heb ook zeker mijn mening over hoe het allemaal hoort te gaan binnen de vereniging. Nu ik niet meer actief kan zijn binnen de lijnen, spraken de voorzitter en ik gekscherend wel eens over een rol in het bestuur. In ieder geintje zit een seintje, zullen we maar zeggen. Een serieus gesprek volgde voor de rol van algemeen secretaris, mede omdat Ton Lammers heeft aangegeven een stapje terug te willen doen en de club voor het bestuur op zoek is naar verjonging. De rol van secretaris is een mooie, veelzijdige rol en het is een eer om dat stokje van Ton over te mogen nemen. Ik hoop hiermee de kloof tussen jong en oud iets te dichten, de geluiden die ik opvang op de vereniging mee te kunnen nemen in de bestuurskamer en met een verfrissende blik bij te mogen dragen aan een toekomstbestendige vereniging. Ik heb er zin in!”

Het aantreden van Matthew als bestuurslid, wat uiteraard officieel nog bekrachtigd moeten worden tijdens de Algemene Ledenvergadering, zorgt zoals Matthew al memoreerde, mogelijk ook voor meer nieuwe aanwas binnen het bestuur. Zo zijn wij nog altijd op zoek naar iemand die de social media verzorgt en iemand die sponsorzaken op zich wil nemen. Wij hopen dat het initiatief van Matthew navolging krijgt.