• Met ingang van 1 september 2022 alleen pinnen nog mogelijk

  22 jul 2022 Beheerder
 • Uit oogpunt van veiligheid heeft het bestuur besloten dat het vanaf 1 september 2022 alleen nog maar mogelijk is om met de ledenpas of met een pinpas te betalen. Het is vanaf die datum dus niet meer mogelijk om aan de bar met contant geld te betalen.

  Uiteraard leggen wij graag uit waarom wij tot dit besluit zijn gekomen. Ten eerste heeft ieder lid een ledenpas of altijd wel een pinpas op zak of op de telefoon. U krijgt korting wanneer u aan de bar met de ledenpas betaalt. Het betalen met de ledenpas heeft ook voor de club voordelen, want bij pinnen met een pinpas kost iedere transactie de club geld, bij betalen met de ledenpas niet.

  Ten tweede is er straks minder contant geld aanwezig op de club, wat veiliger is voor de mensen die 's avonds afsluiten, maar ook voor de persoon die op maandag soms met een paar duizend euro over straat moet om het geld naar de bank te brengen. Ook het storten bij de bank kost de club trouwens geld.

  Ten derde is de kas altijd op orde, terwijl wij nu nog wel eens een kastekort kunnen hebben. Het neemt voor sommige mensen ook een drempel weg om achter de bar te staan. Zij hoeven nu niet met contant geld te werken en ook niet te rekenen wanneer zij geld terug moeten geven.

  Waar mensen vroeger hun kinderen 5 euro meegaven om er iets te drinken van te kopen, kan dat nu met de ledenpas. Mocht u nog niet weten hoe dat werkt dan leggen wij dat desgevraagd graag aan u uit. Naar de leden die de ledenpas nog altijd niet opgehaald hadden, is de ledenpas tezamen met de factuur voor de contributie verstuurd.

  Ook het maken van een 'potje', wat de lagere elftallen op een trainingsavond of na de wedstrijd vaak plegen te doen, kan met de ledenpas. Sommige elftallen maken hier al met veel succes gebruik van.

  Wanneer er weer wedstrijden gespeeld worden, zullen wij ook de verenigingen die bij ons te gast zijn vooraf informeren dat er bij ons alleen met een pinpas betaald kan worden.

  Mocht u over bovenstaande nog vragen hebben, dan kunt u zich altijd wenden tot één van de bestuursleden. Zij lichten e.e.a. graag nog eens aan u toe.