• Het wordt steeds meer gewoon om voor en na een training of wedstrijd keiharde muziek uit een beatbox te laten klinken. Dit wordt door veel mensen, niet alleen op, maar ook buiten het ING Sportpark, als storend ervaren. Zo hebben wij al 2x een waarschuwing gehad van de DCMR. Dit kan leiden tot fikse boetes, waar wij als vereniging niet op zitten te wachten. Gelieve de speakers dan ook tijdens trainingsavonden en op wedstrijddagen uitsluitend IN de kleedkamers aan te zetten en op een normaal volume. Via de meegebrachte speakers eigen muziek afspelen op het terras is sowieso niet toegestaan. Wij rekenen op jullie medewerking, begrip en gezond verstand en gaan er vanuit dat leden elkaar hierop onderling ook aanspreken.