• KPJ Finance breekt sponsorovereenkomst open

  8 jan 2018 Beheerder
 • Zoals op de nieuwjaarsreceptie van v.v. Hellevoetsluis al gememoreerd gaat het zowel binnen als buiten de lijnen uitstekend met de vereniging. Ook op het gebied van sponsoring heeft de oudste voetbalvereniging van Hellevoetsluis momenteel niets te klagen.

  Naast de reeds bestaande trouwe sponsoren, die al jaren een belangrijke bron van inkomsten vormen voor de zaterdag 2e klasser, werd er tegenover de kantine recent een derde rij aan borden toegevoegd. Tevens waren de plekken voor de reclamedoeken in de ballenvanger (12 in totaal) binnen een mum verkocht! Sommige sponsors werden daarvoor niet eens actief benaderd, maar meldden zich spontaan aan.

  KPJ Finance uit Rotterdam, sinds 7,5 jaar het bedrijf van oud-speler van het eerste elftal Kevin Bal, is al jaren een trouwe sponsor van de Hellevoeters. Gezien de positieve uitstraling van de club en de manier waarop de vereniging aan de weg timmert, was Kevin graag bereid zijn bestaande sponsorovereenkomst open te breken en te verlengen.

  Door de groei die de vereniging de laatste jaren doormaakt, zag hij natuurlijk een hoop potentie voor zijn bedrijf onder de ca. 650 leden. Daarnaast waardeert Kevin de inzet van de vele vrijwilligers en schat hij het sociaal-maatschappelijke belang van een voetbalvereniging op waarde. Hellevoetsluis is graag bereid KPJ Finance, een onafhankelijk en veelzijdig assurantiekantoor, gespecialiseerd in hypotheken, financieringen en verzekeringen, te helpen bij het realiseren van de doelstellingen.

  Integriteit en helderheid zijn de kernwaarden van KPJ Finance en sluiten mooi aan bij die van v.v. Hellevoetsluis. Met het openbreken van de overeenkomst is KPJ Finance meteen één van de grotere sponsoren van v.v. Hellevoetsluis en neemt het vast een voorschot op een eventueel toekomstig hoofdsponsorschap.

  V.V. Hellevoetsluis bedankt KPJ Finance voor het vertrouwen en hoopt op een vruchtbare en langdurige samenwerking. Op de foto schudden Edwin Boogaard (links, voorzitter v.v. Hellevoetsluis) en Kevin Bal (rechts, directeur KPJ Finance) elkaar de hand, waarmee zij de samenwerking bezegelen.