• Nadat de vraag een paar jaar geleden tijdens de Algemene Ledenvergadering al gesteld werd, is het nu dan toch zover gekomen! Na de verbouwing van de bar en het plaatsen van nieuwe kozijnen is 't Hellevoet Huis voorzien van nieuw meubilair. Om het verlies van het gezellige zithoekje bij de bar te compenseren zijn er van de bar tot de deur bij ieder raam bartafels met rode barkrukken geplaatst. In het middengedeelte staan nu 2 mooie tafels van ieder 2.40m lang en er staan nog 7 tafels van 1.80m lengte. Ook aan de biljarters is gedacht, want daar staan 2 ronde tafels met 8 stoelen. Samen met de pvc-vloer, de verbouwde bar en het uitgiftekozijn ziet 't Hellevoet Huis er nu prachtig uit en kunnen we hier weer jaren mee vooruit. Uiteraard vragen wij een ieder zuinig met alle spullen om te gaan, niet op tafels te gaan zitten, geen voeten op stoelen te leggen, het meubilair op te tillen i.p.v. te verschuiven en alles aan het einde van de dag/avond weer netjes op zijn plaats te zitten als het verplaatst is.