• Met enorm veel verdriet moeten wij u melden dat in de nacht van 8 op 9 mei op 48-jarige leeftijd Johan Engel geheel onverwacht in zijn slaap is overleden. Johan was ruim 20 jaar lid van Hellevoetsluis, voetbalde voornamelijk in het 2e elftal van de zaterdag en was na zijn voetbalcarri√®re elftalleider van het 2e elftal. Sinds een paar jaar was hij teammanager van het 1ste elftal. In Johan verliezen wij een bijzonder aardige kerel, voor wie Hellevoetsluis zijn lust en zijn leven was, maar die desondanks ook jeugdtrainer was bij Nieuwenhoorn en ook regelmatig bij OHVV was te vinden. Wij zijn geschokt en diep bedroefd en wensen de nabestaanden veel sterkte toe bij dit enorme verlies. Johan laat een dochter van 14 achter. Mochten wij meer informatie hebben over de uitvaart en een mogelijke rouwdienst die wij vanuit onze voetbalvereniging zullen organiseren, dan brengen wij u daarvan op de hoogte.