• Op zaterdag 3 november waren de helden van de JO15-1 al voor dag en dauw op de club om zich voor te bereiden op de wedstrijd tegen de koploper uit de 1e klasse 6, Rozenburg. Een geduchte tegenstander, want met louter overwinningen en geen tegendoelpunten zou dit een megaklus worden.

    In de eerste helft weinig uitgespeelde kansen en een 0-0 ruststand, maar koud uit de kleedkamer was er gelijk vuur. Binnen één minuut lag de 0-1 er namelijk in. Een vrije trap van net buiten het strafschopgebied werd prachtig in de winkelhaak gekruld door Rozenburg, 0-1. Twee minuten later werd Django opnieuw gepasseerd, doordat de hij bal niet klemvast kreeg, 0-2. Oei, tegen een koploper die nog geen tegendoelpunten geïncasseerd kreeg zou het erg lastig worden om nu nog minimaal gelijk te spelen, maar bij een aanval over links werd een speler van Hellevoetsluis omver gelopen, wat leidde tot een strafschop. Gili nam deze onberispelijk en scoorde de aansluitingstreffer, 1-2. Met nog 20 minuten op de klok werden twee verse krachten ingebracht om de gelijkmaker te forceren. De speelwijze werd verlegd van 4-4-2 naar 4-3-3 om zo maximale druk op het doel van Rozenburg uit te kunnen oefenen. Met nog 5 minuten te gaan mocht Hellevoetsluis een vrije trap nemen op rechts. De bal vloog met een mooie curve richting het strafschopgebied. Daar kwam Gili ingelopen en schampte de bal net genoeg om het doelpunt te maken, 2-2. Dit bleek later ook de eindstand te zijn. Niet onverdienstelijk tegen een sterk team uit Rozenburg dat weinig kansen weggaf en snelle aanvallers heeft.

    Volgende week zaterdag spelen we om 11:00 uur uit tegen Zwaluwen uit Vlaardingen. Dit team staat op de laatste plaats met 0 punten uit 5 wedstrijden en al 34 tegendoelpunten. Als we daar er niet een paar in kunnen prikken.....