• Vandaag een belangrijke wedstrijd op het programma, de strijd om mee te blijven doen in de bovenste regionen van de 1e klasse of afhaken. Bas en Tim hadden de boys weer goed geprepareerd om alles te geven tegen MSV '71 uit Maassluis. Support was ook weer in grote mate aanwezig, waarvoor dank.

    De aanval van MSV was het sterkste deel van het elftal, gezien het aantal doelpunten voor (24). Maar dit zegt natuurlijk niet alles, een elftal moet compleet zijn willen ze in deze klasse strijden om het kampioenschap. Nog drie wedstrijden en dan weten we wie de najaarskampioen wordt. Na de winterstop is alles weer anders. Evan was er ook, arm in de mitella, om zijn teamgenoten aan te moedigen. Altijd goed deze saamhorigheid. Hiermee laat je zien dat je betrokken bent en er samen voor wilt gaan. En omdat Jarno mee deed met de JO15-2 zou er maar één wissel zijn. Te weinig op zo'n koude ochtend en tegen deze tegenstander. Dus werden er twee spelers vanuit de JO13-1 opgeroepen mee te doen. Zij hadden toch geen wedstrijd. Vanaf de aftrap was al te zien dat het een gelijkopgaande wedstrijd zou worden. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. En doordat zowel de verdediging als aanval aan beide zijden strak georganiseerd zijn, waren er weinig uitgespeelde kansen. Het zou er dus op aankomen wie het meeste geluk zou hebben. De ruststand was dan ook niet verbazingwekkend, 0-0.

    Na de rust hetzelfde spelbeeld al kwam MSV er wat vaker gevaarlijk uit. Uiteindelijk leidde dit ook tot de 0-1. Django moest zijn ziel en zaligheid gooien in een situatie. De bal was klemvast, maar de aanvaller tikte de bal uit zijn handen zonder dat de scheids dit gezien had. En toen was het wel makkelijk scoren. Hellevoetsluis anticipeerde op deze achterstand door wissels in te brengen en het spelsysteem te veranderen naar 4-3-3. Dit leidde al snel tot resultaat. Een afgeslagen corner kwam voor de voeten van Bo (D1) die de bal tegen de touwen wist te krijgen, 1-1. Een terechte stand aangezien de teams aan elkaar gewaagd waren. Maar als er een winnaar uit dit duel zou komen zou dit team ook echt een voorschot nemen op het kampioenschap. Het bleef echter bij 1-1.

    Zaterdag 1 december spelen de kanjers om half 11 uit tegen de huidige koploper, Brielle. Een schappelijke tijd met hopelijk een mooie uitslag.