• Als afsluiting van dit toch vreemde seizoen kon Hellevoetsluis nog één keer een echte wedstrijd spelen. DBGC uit Oude-Tonge had de ploeg van Paul Bestebreur al weken geleden uitgenodigd om op deze zaterdag te komen oefenen. Toen was het nog onzeker vanwege de coronamaatregelen, maar na de laatste versoepelingen kon de wedstrijd doorgaan.

Hellevoetsluis speelde op het te lange natuurgras een rommelige eerste helft, waarin het de kansen op een presenteerblaadje aan DBGC gaf. Slechts 1x wisten zij van dat geklungel te profiteren, maar andere grote kansen waren aan de Oude-Tongenaren niet besteed. Zo kon het gebeuren dat Hellevoetsluis eerst uit een fraaie aanval over veel schijven via Serkan Yavuzyigitoglu op gelijke hoogte kwam en niet veel later Richard Zebregs met een afstandschot voor de 1-2 wist te zorgen.

Na de rust een minder slordig Hellevoetsluis, wat betrekkelijk eenvoudig overeind bleef en zelfs nog grote kansen kreeg om te scoren. Zo mikte de ingevallen Gaultier Obiango 2x op de lat en ook een goed genomen vrije trap van Fabian Boekholt had een beter lot verdiend. Desondanks beëindigde Hellevoetsluis dit seizoen met een tevreden gevoel, krijgt het nu 4 weken rust en begint de selectie op zaterdag 31 juli aan de voorbereiding op het seizoen 2021-2022, wat hopelijk wel in zijn volledigheid gespeeld kan worden.