• Hellevoetsluis tankte afgelopen zaterdag vertrouwen voor het vervolg van de competitie. In een oefenwedstrijd tegen VVGZ, de mede-koploper van de 2e klasse F, werd na een 2-0 ruststand met 3-2 gewonnen. Met name in de eerste helft, waarin de Hellevoeters weer in het vertrouwde 4-3-3 speelden, legde de ploeg van Edwin de Koning met goed voetbal de basis voor de winst. Door doelpunten van Gaultier Obiango en Frank de Regt gingen de rood-witten met een 2-0 voorsprong rusten. Na de rust kwam de ploeg uit Zwijndrecht al snel op 2-1, maar de weer bij het eerste elftal teruggekeerde Ken Luyendijk zorgde met een technisch perfecte lob voor de 3-1. Hoewel VVGZ nog wel terugkwam tot 3-2, wist Hellevoetsluis de wedstrijd winnend af te sluiten.