• Wat 6 jaar geleden begon, groeide uit tot een mooie traditie in de voorbereiding op ieder nieuw seizoen. Nadat de nacompetitiewedstrijd voor promotie naar de 1ste klasse op 25 mei 2013 na een bizar scoreverloop uiteindelijk eindigde in 4-3 na 90 minuten en 5-4 na verlenging en door Hellevoetsluis na strafschoppen verloren werd, ontstonden er dermate vriendschappelijke banden tussen beide verenigingen, dat er vanaf dat moment iedere voorbereiding gespeeld werd om de 25mei bokaal. Nadat DUNO de eerste editie won, was het daarna de beurt aan Hellevoetsluis en won het de volgende 4 edities. Met de 6e editie, waarvan 3x bij Hellevoetsluis en nu voor de derde keer bij DUNO, kwam een eind aan de strijd om de 25mei bokaal, waarmee niet gezegd is dat Hellevoetsluis en DUNO niet nog eens tegen elkaar zullen oefenen. Voor de 5e keer in 6 edities trok Hellevoetsluis aan het langste eind. Door een doelpunt in de 19e minuut van Wouter Besters, waar een mooie aanval aan vooraf ging, won een combinatie-elftal van 1 en 2 van de Hagenezen en mocht het daarmee de 25mei bokaal definitief mee naar huis nemen. In de ochtend werd er al getraind door beide teams en tussendoor werd er genoten van een heerlijke lunch, uitstekend verzorgd door de mensen van DUNO. Wij danken DUNO voor de gastvrijheid en de goede verzorging en gaan er vanuit dat beide teams op welke manier nog wel eens tegenkomen. Plannen daarvoor zijn al in de maak.