• Met het vertrek van Davy Mierop, Jarno Huijsman, Tom Sleeuwenhoek en Sander van Pelt, was het voor Hellevoetsluis zaak een enkele nieuwe speler voor volgend seizoen aan de selectie toe te kunnen voegen. Met de komst van 4 nieuwe spelers lijkt dat, in ieder geval in kwantiteit, gelukt te zijn. Hoofdtrainer Edwin de Koning heeft er alle vertrouwen dat de 4 spelers ook kwalitatief iets toe gaan voegen aan de 2e klasser.

Met de komst van Thijs Oostrijck, Patrick Haze, Frank de Regt en Stefan Tuns kiest De Koning bewust voor jonge, talentvolle spelers, waar nog rek in zit. Daarnaast doen ook de jeugdspelers Luuk Engels en Ali Kaya al regelmatig mee met het eerste elftal en zullen zij in de voorbereiding aansluiten bij de selectie.

Thijs Oostrijck is een 18-jarige keeper, die nu uitkomt voor het O19 elftal van Nieuwenhoorn, maar in het seizoen 2017-2018 al zijn debuut maakte in het eerste elftal. In de 1ste klasse speelde hij tegen SHO (3-3) en een week later tegen Heerjansdam (2-0 winst). De student Commercieel Business Management woont in Hellevoetsluis en is naast keeper ook een fanatieke golfer.

Patrick Haze, van 14 oktober 1998, is weliswaar geboren in Capelle aan den IJssel, maar heeft door zijn moeder een Braziliaanse achtergrond. Pas in de D-jeugd begon Haze (geen familie van Hellevoeter Ramon Haze) bij Capelle met voetballen. Na 4 seizoenen verkaste hij naar SC Feyenoord en momenteel speelt de in Rotterdam-Kralingen samenwonende Haze in de 3e klasse bij de amateurs van Excelsior Rotterdam. Haze kan op elke positie aan de linkerkant uit de voeten, maar zijn voorkeur gaat uit naar de positie van linksback. Via Brian Poelman werd Haze op v.v. Hellevoetsluis gewezen en op basis van die verhalen heeft de 20-jarige junior accountmanager er enorm veel zin in om voor de club, zijn medespelers en geweldige supporters zijn steentje bij te dragen.

De naam De Regt zal velen niet onbekend in de oren klinken. Frank’s vader Eddy was namelijk jaren een gewaardeerde kracht bij de zondag van het Oudenhoornse OHVV. Frank de Regt zelf begon dan ook op zijn 4e met voetballen bij OHVV, om daar gescout te worden door vv Spijkenisse. Met o.a. een kampioenschap met de C1 in de 3e divisie, omschrijft hij zijn periode bij de Spijkenissers als een supermooie tijd. De pas 17-jarige De Regt woont in Hellevoetsluis en is dit schooljaar gestart op het CIOS in Goes. Vorig jaar maakte De Regt de overstap van Spijkenisse naar de A1 van Zuidland, maar in oktober werd hij door toenmalig hoofdtrainer Peter de Haan hem bij het 1e elftal gehaald. Met de overstap naar Hellevoetsluis hoopt De Regt zich nog meer te kunnen ontwikkelen als mens en als voetballer.

De vierde aanwinst is Stefan Tuns, 18 jaar geleden geboren in Oude Tonge. Na het behalen van zijn zwemdiploma begon Tuns op zijn 6e met voetballen bij DBGC. Op zijn 13e maakte hij de overstap naar Nieuwenhoorn, maar toen hij de kans kreeg om stage te gaan lopen bij de A1 van SC Feyenoord greep hij deze kans met beide handen aan. De onderhoudsmonteur werktuigbouwkunde, die in september start met de opleiding onderwijsassistent, wil zich ontwikkelen in het seniorenvoetbal. Bij Hellevoetsluis hoopt hij nieuwe dingen te leren en een andere manier van trainen te ervaren.