• In de eerste competitiewedstrijd na de winterstop toog Hellevoetsluis naar het eiland Walcheren om in Vlissingen aan te treden tegen de naamdrager van dit eiland. Bij rust leken de Hellevoeters een makkelijke middag te hebben, maar omdat de ploeg van Paul Bestebreur verzuimde de wedstrijd definitief te beslissen wisten de geelhemden terug in de wedstrijd te komen. Uiteindelijk was het Jeffrey de Koning die in de 84e minuut voor de winnende treffer zorgde.

Hellevoetsluis had het op papier makkelijker kunnen hebben bij de hervatting van de competitie. Een uitwedstrijd tegen een Zeeuwse ploeg die slechts 6 punten achter Hellevoetsluis stond, op een werkelijk dramatisch veld, waarbij de bal de meest rare sprongen maakte bij weer een hobbel die het tegenkwam. Beide ploegen probeerden er het beste van te maken, waarbij Hellevoetsluis de bovenliggende partij was en de beste kansen kreeg. O.a. Glenn Stoffers, Bunyamin Karahan en Serkan Yavuzyigitoglu waren dichtbij de openingstreffer, maar het was wachten tot de 21ste minuut voordat die viel. Serkan Yavuzyigitoglu ontsnapte aan de linkerkant weer eens aan zijn tegenstander en zette voor. Bij de tweede paal was het de mee opgekomen rechtsback Timo Verheij die koppend voor de 0-1 zorgde. Vijf minuten later was het opnieuw raak, toen uit een corner van Brendon Jansen centrale verdediger Jeffrey de Koning bij de eerste paal geheel vrijstaand raak kopte (0-2). In het vervolg van de 1ste helft waren de beste kansen voor de Hellevoeters en had het al voor rust de wedstrijd in het slot kunnen gooien.

Ook in de tweede helft kreeg Hellevoetsluis kansen om de 0-3 te scoren en daarmee de wedstrijd definitief in het slot gooien. Een doelpunt van de tegenstander kan de wedstrijd daarentegen weer een hele andere wending geven en dat gebeurde dan ook. In de 62e minuut plofte een schot van afstand achter de verbouwereerde doelman Dyron Bijl, waardoor Walcheren weer terug in de wedstrijd kwam. In de 78e minuut kwam de ploeg uit Vlissingen zelfs op gelijke hoogte (2-2), maar gelukkig voor Hellevoetsluis verlengde Jeffrey de Koning een indraaiende vrije trap van Onur Furuncu tot in het doel en zorgde hij er met zijn tweede treffer van de middag voor dat de rood-witten de wedstrijd toch nog winnend afsloten en zodoende zicht blijven houden op de koplopers.