• Na 1 seizoen afwezigheid keert het eerste elftal van Hellevoetsluis weer terug in het District West 2. Vorig seizoen nog waren de Hellevoeters door de KNVB ingedeeld in de regio Zuid 1, waar ze vooral veel Zeeuwse ploegen troffen. Ondanks de sympathieke ontvangst en gezellige busreizen werden de spelers niet enthousiast van deze tegenstanders en spraken ze ook voor de toeschouwers minder tot de verbeelding. Gelukkig gaf de KNVB gehoor aan de oproep van Hellevoetsluis om dit jaar weer terug te mogen keren in de Rotterdamse regio. De indeling werd dan ook met gejuich ontvangen en ziet er als volgt uit:

    2D: HELLEVOETSLUIS, Alexandria '66, FC Binnenmaas, SV Charlois, CION, CWO, DCV, Deltasport, Pelikaan, Rozenburg, Sparta (AV), Spirit, SVS en VVGZ.

    Het 2e elftal komt, na een uitstekend debuutjaar, ook dit seizoen weer uit in de res. 1ste klasse en speelt daarin tegen de volgende ploegen: HELLEVOETSLUIS 2, Berkel 2, vv Brielle 2, BVCB 3, Heinenoord 2, Neptunus-Schiebroek 2, sv Poortugaal 2, RVVH 2, SHO 2, Smitshoek 2, Spirit 2, Sportlust '46 2, SVS 2 en Zwaluwen 2.