• Waar we al een beetje bang voor waren, werd uiteindelijk toch bewaarheid. Door de instroom van West 2 clubs uit de 1ste en 3e klasse, en het horizontaal overstappen van zondag 2e klassers naar de zaterdag 2e klasse, was er een overschot aan 2e klassers in het district West 2. Hellevoetsluis 1 is daardoor weer eens is ingedeeld in de 2e klasse G van het district Zuid 1.

Niet getreurd, mogelijk mooie tegenstanders en gezellige tripjes met de bus, wat goed is voor het teamgevoel en de saamhorigheid, onder het motto samen uit, samen thuis. Geen gezeur over de afstanden en laat thuis, je voetbalt nou eenmaal op zaterdag en weet op voorhand niet hoe laat je thuis bent, omdat de 3e helft misschien nog wel belangrijker is dan de wedstrijd zelf. Focus op het resultaat en gaan voor het hoogste, ongeacht de tegenstander. Met DBGC, Zuidland en NSVV komen we ook een aantal oude bekenden tegen, die in de regel veel publiek op de been brengen. Hiermee de complete indeling: HELLEVOETSLUIS, Arnemuiden, DBGC, De Meeuwen, FC Axel, MZC '11, NSVV, RCS, SSV 65, VCK, WHS, Walcheren, Yerseke en Zuidland.