• Het was fantastisch, ongeëvenaard, historisch, overweldigend en bijzonder! Een week lang feest ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan zonder enige wanklank en met alleen maar tevreden, enthousiaste en dankbare mensen! Wat begon met het in werking stellen van een terugtelklok eindigde in een spetterend feest met 550 gezellige mensen, die nog maar eens bewezen wat een warme en familiaire club v.v. Hellevoetsluis toch is. We gingen een week lang van het ene hoogtepunt naar het andere, beginnend met activiteiten voor de jeugd, gevolgd door de officiële receptie, het ondernemersontbijt, een wedstrijd tegen oud-Feyenoord en tot slot een geweldig feest, waarbij Shaky Ground, Johnny Valentino en De Juf de feesttent op zijn kop zetten! Het bestuur bedankt graag alle leden, vrijwilligers en sponsoren voor hun bijdrage. Door jullie werd het een week die wij met zijn allen niet snel zullen vergeten!

Op donderdagavond 9 mei, de officiële datum van het 100-jarig bestaan, was de receptie voor genodigden, zoals gemeente, KNVB, clubs, ere-leden en sponsoren. Eén van de hoogtepunten van deze drukbezochte avond was de koninklijke erepenning, toegekend aan de vereniging, die voorzitter Edwin Boogaard ontving, uit handen van burgemeester Milène Junius. Tevens had Gerard van der Meiden, afgevaardigde van de KNVB, nog een paar mooie woorden en geschenken voor de club. Uiteraard sprak ook voorzitter Edwin Boogaard de menigte toe. Lees hier zijn toespraak