• Wil jij ook trainen als een profvoetballer en werken aan jouw voetbalskills? Dat kan op donderdag 25 februari op ons eigen ING Sportpark! Deze dag is bedoeld voor jongens en meisjes (zowel leden als niet-leden) van 6 tot en met 14 jaar en staat onder leiding van jeugdtrainers van Excelsior Rotterdam.

Wat krijg je bij deelname?
    – Trainingen onder leiding van Excelsior-trainers.
    – Een Excelsior-trainingsshirt (optioneel).
    – Een gezonde sportlunch.
    – Een voetbalcertificaat.
    – Kans op toffe voetbalprijzen.
    – Meet & greet met spelers en speelsters van Excelsior Rotterdam.

Je kunt je nu hier aanmelden voor de voetbaldag op donderdag 25 februari bij v.v. Hellevoetsluis. Deelname kost 50 euro. Wil jij er een Excelsior-trainingsshirt bij? Dit kost 15 euro. Op het formulier kun je aangeven voor welke optie je kiest. Betaling verloopt via IDEAL.

Bij de Excelsior Voetbaldag hanteren wij de richtlijnen van de KNVB en het RIVM.

Schrijf je nu in! Wil je niet alleen, dan mag jij je ook inschrijven met een broertje of zusje, neefje of nichtje, vriendje of vriendinnetje, klasgenootje of buurjongetje of buurmeisje.