• In het kader van het 100-jarig bestaan speelt een team van Hellevoetsluis op vrijdag 10 mei om 19:30 uur tegen Oud-Feyenoord. In het team van Hellevoetsluis zullen spelers aantreden die nog actief kunnen voetballen en al jaren hun verdiensten hebben voor onze vereniging. Wekelijks zullen wij hier 2 spelersnamen bekend maken, tot we ca. 22 spelers hebben. De eerste uitverkorene die uit zal komen tegen het team van oud-Feyenoord is.....Sidney van den Ende! De inmiddels 44-jarige Van den Ende begon al op 6-jarige leeftijd als voetballer bij de v.v. Hellevoetsluis. Na de jeugdopleiding doorlopen te hebben, sloot hij zich aan bij de zondagafdeling, maar na 2 seizoenen maakte hij de overstap naar de zaterdag. Daarin ontpopte hij zich tot een veelscorende en hardwerkende spits.

De tweede speler die op 10 mei binnen de lijnen komt is de 28-jarige.....Michael Lugtenburg! Ook Michael diende geen andere club dan Hellevoetsluis en doorliep onder de vleugels van Ad Bijl de jeugdopleiding van Hellevoetsluis. Ook hij sloot zich eerst aan bij de zondagafdeling, maar toen deze stopte met prestatief voetbal, stapte Michael als vanzelf over naar de zaterdag. Momenteel komt Michael uit in het 2e elftal, dat nog ongeslagen bovenaan staat. Michael speelt het liefst als rechtervleugelverdediger of centraal achterin.