• Ben jij 40 jaar of ouder, dan zul jij ongetwijfeld de naam Eef van Splunder wel kennen. Als veelscorende spits van Nieuwenhoorn groeide hij op het eiland uit tot een grootheid en een waar fenomeen.

    Geboren en opgegroeid in Hekelingen speelde Van Splunder t/m de B-jeugd bij de plaatselijke voetbalvereniging. Daarna maakte hij de overstap naar Zuidland en speelde ook 1 seizoen voor Hellevoetsluis, om vervolgens bij Nieuwenhoorn terecht te komen. Ondanks diverse aanbiedingen van betaald voetbalorganisaties bleef hij toch het amateurvoetbal trouw, met Nieuwenhoorn spelend in de zondag hoofdklasse. Op latere leeftijd verkaste Eef (van 21-01-1960) nog naar OHVV, om daar nog tot zijn 40e in het 1ste elftal te voetballen.

    Als trainer trainde Eef de F- en E-jeugd van Nieuwenhoorn, werd hij spitsentrainer van het 1ste elftal, dat inmiddels op zaterdag speelde, en werd hij assistent van Ben Mierop bij het 1ste elftal. Sinds dit seizoen is Eef, in het dagelijks leven getrouwd met Pia en vader van dochter Kim, spitsentrainer van het 1ste elftal van Hellevoetsluis en wordt hij komend seizoen dus hoofdtrainer van het vlaggenschip van de jeugdafdeling, wat dit jaar al kampioen werd in de 1ste klasse. Eef blijft ook spitsentrainer bij het 1ste elftal en gaat zich met hoofdtrainer Edwin de Koning inspannen voor een volwaardig o23-elftal. V.v. Hellevoetsluis hoopt met Eef weer een volgende stap te kunnen zetten in het doorontwikkelen van de jeugdafdeling.