• Op zaterdag 14 augustus speelden Hellevoetsluis 1 en 2 hun tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding. In beide gevallen kwam tegenstander BVCB 1 klasse hoger uit. BVCB 2 speelt namelijk in de res. hoofdklasse en BVCB 1 in de 1ste klasse. Desondanks had Hellevoetsluis 2 bij rust met ruimere cijfers voor moeten staan (1-2), maar verloor het door enige wisselingen in het team uiteindelijk met 3-2. Het eerste elftal begon goed, kreeg 2 mooie kansen, maar naarmate de eerste helft vorderde kwam BVCB beter in de wedstrijd, wat resulteerde in een 1-0 voorsprong bij rust. Direct na rust scoorde Serkan Yavuzyigitoglu de 1-1, maar toch was het BVCB dat weer op voorsprong kwam. In de allerlaatste seconde kreeg de ingevallen Victor Hartog dè kans op 2-2, maar schoot hij jammerlijk naast. De scheidsrechter blies meteen voor het einde, zodat de Hellevoeters met 2-1 verloren.