• Nu de kantines dicht moeten blijven loopt onze vereniging veel geld mis. Om toch nog enige inkomsten te genereren, roepen wij jou op, omdat dat aan de bar niet kan, digitaal een rondje te geven. Niet aan je teamgenoten of sportvrienden, maar aan je eigen club!

Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat de club niet in de problemen komt, zodat wij straks weer met elkaar kunnen genieten van het mooiste spelletje dat er is.

Klik op de link, zoek vv Hellevoetsluis, klik op de naam en geef een rondje van 5, 10 of 20 euro. Betalen gaat via iDeal. Hoe meer rondjes de club krijgt, hoe beter het is voor de clubkas! Help daarom mee de actie te verspreiden en deel de actie via WhatsApp, Facebook en Twitter.

Alvast bedankt voor jouw bijdrage!