• In september gaan wij voor de 2e keer het Jeugd Voetbal Trainer Coach traject volgen. Dit is de basisopleiding voor de beginnende jeugdtrainer of de trainer die wat meer begeleiding wil. Het is een korte cursus van 4 avonden die op de club zal worden gegeven. De data zijn 11 en 25 september en 9 en 30 oktober. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. De cursus is gratis als de trainer lid is van de onze vereniging (er is namelijk een KNVB nummer nodig). Het coachen van een wedstrijd en het organiseren en geven van een training staan centraal. Ook ouders die nu nog geen trainer zijn, maar dit wel willen gaan doen, worden van harte uitgenodigd, mits zij lid zijn, hieraan deel te nemen. Aanmelden kan bij Robin Verheijen via robinverheijen@hotmail.com.