• De bijna 53-jarige Ad Reijtenbagh (van 29-12-1968) is voor de rest van het seizoen aangesteld als trainer van Hellevoetsluis 2. Door het tussentijdse vertrek van Eef van Splunder zat het 2e elftal van de koploper in de 2e klasse D tijdelijk zonder trainer.

De voormalig voetballer van Simonshaven begon zijn carrière als trainer ook bij die club. In die tijd haalde Reijtenbagh ook zijn trainersdiploma’s, maar besloot eerst nog in Simonshaven 3 met oud-eerste elftalspelers te gaan voetballen. Toen de hoofdtrainer van Simonshaven destijds stopte werd Reijtenbagh gevraagd het over te nemen en dat duurde uiteindelijk maar liefst 5 seizoenen. In het 5e seizoen trainde Reijtenbagh in de 2e helft van het seizoen al de zondag van Hekelingen en het seizoen erop werd hij hoofdtrainer bij Hekelingen, die toen overstapte naar de zaterdag. Ook bij Hekelingen werkte de inwoner van Vierpolders 5 seizoenen. Na een jaartje niks doen kwam vervolgens SC Botlek op zijn pad, maar dat bleek niet de juiste match, waardoor het bij één seizoen gebleven is. Door privé omstandigheden stapte Reijtenbagh tijdelijk uit het voetbalwereldje, “maar juist toen het weer begon te kriebelen belde Hellevoetsluis”, aldus Reijtenbagh, in het dagelijks leven Technisch Manager bij een orchideeënkwekerij in Brielle. Bij het 2e elftal van Hellevoetsluis hoopt Reijtenbagh het plezier en de passie weer te vinden en kan het zomaar zijn dat het verblijf van Reijtenbagh bij Hellevoetsluis niet tot dit halve seizoen beperkt blijft.