• Verenigingsactiviteiten

Nederland - Polen op groot scherm

Zoals bij iedere EK of WK zal de kantine weer goed gevuld zijn voor de wedstrijden van het Nederlands Elftal op groot scherm! De kantine is een uur voor aanvang van de wedstrijd geopend.

Deze activiteit duurt van 15:00 t/m 18:30 uur

7-tegen-7 toernooi

De tweede avond van het altijd gezellige 7-tegen-7 toernooi. Vooral voor de gezelligheid lekker bezig blijven tijdens de voetballoze zomerperiode. Deelname voor leden en sponsoren vanaf 18 jaar.

Deze activiteit duurt van 19:30 t/m 23:59 uur

jun

Nederland - Frankrijk op groot scherm!

Na Nederland - Polen wordt uiteraard ook Nederland - Frankrijk uitgezonden op groot scherm! De kantine is van een uur voor aanvang van de wedstrijd geopend!

Deze activiteit duurt van 21:00 t/m 23:30 uur

Seizoensafsluiting voor iedereen

Tijdens de seizoensafsluiting houden wij van 13:00 tot 16:00 uur een ouder-kindtoernooi, is er aansluitend de kampioenenparade, nemen wij afscheid van vertrekkende selectiespelers en -trainers en is er om 18:00 uur een gezellige barbecue! Kosten voor het eerste item van de barbecue bedragen 5 euro p.p. incl. 1 consumptie, vooraf opgeven via activiteiten@vvhellevoetsluis.nl! Daarna is er aan de barbecue meer te bestellen.

Deze activiteit duurt van 13:00 t/m 20:30 uur

jun

Nederland - Oostenrijk op groot scherm!

Ook de laatste poulewedstrijd van het Nederlands Elftal op het EK wordt uitgezonden op groot scherm. Van een uur voor aanvang van de wedstrijd is de kantine geopend!

Deze activiteit duurt van 18:00 t/m 21:30 uur