• Net als de afgelopen weken maken wij ook vandaag weer 2 namen bekend voor het jubileumelftal dat op vrijdag 10 mei uitkomt tegen oud-Feyenoord. Na Sidney van den Ende, Michael Lugtenburg, Wim Verheij en Armin de Rooij is het deze week de beurt aan Stefan van der Veld (37) en Remon Haze (30)!
    Stefan speelt al vanaf zijn 6e jaar bij ons rood-witte cluppie, doorliep de hele jeugdopleiding, sloot zich eerst aan bij de zaterdag, verkaste naar de zondag om met zijn broer Alex in één team uit te komen, maar keerde toch al snel weer naar de zaterdag. Momenteel is de linkspoot actief bij de veteranen.
    De boomlange Remon Haze begon al op zijn 5e met voetballen bij v.v. Hellevoetsluis, speelde als A-junior af en toe mee met de zondag, maar sloot zich als seniuor aan bij de zaterdag, omdat de zondag ophield met prestatief voetbal. Na 4 seizoenen beproefde Haze zijn geluk bij Zuidland, bleef daar 1 seizoen, speelde 2 seizoenen bij Rockanje en keerde daarna weer terug op het oude nest. Haze maakt nu alweer 5 seizoenen deel uit van het eerste elftal!