• Zoals een ieder wel weet bestaat onze vereniging op 9 mei 2019 maar liefst 100 jaar! Dit laten wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan en wij zullen dit dan ook vieren met een hele feestweek, te beginnen op zondag 5 mei. Op die dag zal om 16:00 uur door de wethouder een klok in gang gezet worden die terugtelt van 100 uur naar 0. Precies op 9 mei om 20:00 uur, wanneer de officiële receptie op het programma staat, moet de klok dan op 0 staan.

Op woendsdagmiddag en -avond zijn er diverse activiteiten voor onze jeugdleden en op donderdag 9 mei is er dus de officiële receptie. Deze is voor clubs, gemeente, KNVB etc.

Op vrijdag 10 mei beginnen we 's ochtends met een ondernemersontbijt, waarvoor wij al onze sponsors uit zullen nodigen. Zij mogen dan 1 relatie meenemen. 's Middags zijn er op die vrijdag weer jeugdactiviteiten en 's avonds om 19:30 uur speelt een samengesteld team van Hellevoetsluis tegen Oud-Feyenoord!

Op zaterdag 11 mei is er vanaf 19:30 uur een groot feest in een tent op veld 2. Dit feest is bestemd voor onze leden, vrijwilligers, donateurs en genodigen, die 18 jaar of ouder zijn, en voor ouders van leden jonger dan 18 jaar. Kaarten voor deze feestavond kosten 10 euro en zijn op naam te reserveren via info@vvhellevoetsluis.nl.

Om dit allemaal te bekostigen is er een grote loterij georganiseerd, waarvan de loten nu al verkocht worden. De loten kosten 50 euro per stuk en de hoofdprijs is een Kia Picanto van Autobedrijf P. Troost & Zonen. Daarnaast kun je een keuken van Tieleman Keukens, een scooter en e-bike van Scooter Boutique, een drone, diverse hotelovernachtingen, een gesigneerd Feyenoord-shirt, een Feyenoord wedstrijdarrangement en vele andere prijzen winnen!

Ook is er een ontwerpwedstrijd uitgeschreven, waarbij iedereen de gelegenheid krijgt om een nieuw logo te ontwerpen. De deadline voor het aanleveren van een ontwerp is 29 januari 2019, exact 100 dagen voor het 100-jarig bestaan. Het winnende logo wordt mogelijk het nieuwe logo van onze vereniging. Jij kunt jouw ontwerp aanleveren via 100jarigjubileum@vvhellevoetsluis.nl.

Wij hopen er met zijn allen een onvergetelijke feestweek van te maken!